Loopbaanadvies

U kunt bij ons terecht als u medewerkers wilt ondersteunen bij hun loopbaanvragen en u het van belang vindt dat medewerkers zicht hebben op hun kwaliteiten en weten waar zij die in de organisatie het beste in kunnen zetten. Wat we onder andere kunnen bieden:

Loopbaanscan

Met een loopbaanscan krijgt uw medewerker inzicht waar hij/zij staat. Naar aanleiding daarvan ontstaat een persoonlijk ontwikkelpad om, indien gewenst, ook opleidingsmogelijkheden in kaart te brengen. Besteding van een (periodiek of CAO-gerelateerd) persoonlijk loopbaanbudget is altijd maatwerk. Informatie voor medewerker

 

 

 

 

 

 

 

Spreekuur

Een laagdrempelig ‘spreekuur’, voor medewerkers die hun huidige werk/functie willen herzien, of willen weten hoe ze ervoor staan, om hen deskundig te mobiliseren of adviseren.

Workshop Mobiliteit

Een workshop bevordering mobiliteit : medewerkers stimuleren tot nadenken over veranderingen in werk, functie of loopbaan voor behoud van uitdaging, werkplezier en vitaliteit.

Studie loopbaanadvies

Speciaal voor voortgezet onderwijs en vervolgopleidingen verzorgen wij ook studieloopbaanadvies voor uw leerlingen/studenten.

Wij horen graag uw vragen in een eerste kennismakingsgesprek