Nu de economie weer aantrekt komt er weer ruimte voor de ontwikkeling van medewerkers. Door de flexibilisering van arbeid en de toenemende vergrijzing is het belangrijker dan ooit om te blijven leren en te investeren in jezelf. Voor organisaties is het essentieel medewerkers hierin te motiveren en stimuleren zodat duurzame inzetbaarheid ook op de langere termijn gegarandeerd wordt.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heeft LoopbaanCollectief Oost uitbreiding gezocht en gevonden in twee ervaren loopbaanprofessionals: Annelies Nijenhuis en Daan de Haas van Dorsser.  Op deze pagina maakt u nader kennis met Daan en Annelies.

Graag komen wij met u in contact om de oplossingen die LoopbaanCollectief Oost op het gebied van arbeidsmobiliteit biedt, zoals de nieuwe compacte loopbaanscan, geheel vrijblijvend met uw organisatie of met u als individu, te bespreken.

LoopbaanCollectief Oost staat voor werkplezier, werkt integer en transparant en levert kwaliteit. mail@loopbaancollectiefoost.nl