Het team

Annemiek van der Velden

Annemiek van der Velden

Na de opleiding SPH, heb ik meer dan twintig jaar gewerkt in de kinderopvang en de jeugdzorg. Steeds meer ontdekte ik het belang van ‘de juiste mensen op de juiste plek’. Ik ben vervolgopleidingen gaan doen zoals NLP en creatieve loopbaancounseling. Inmiddels werk ik tien jaar als loopbaanprofessional. In mijn werk richt ik mij er op om mensen te laten (h)erkennen wat er nu is en van daaruit in beweging te komen. Zij hervinden hun eigenheid, hun talenten en kunnen die ook uitdragen in de wereld. Kernwoorden voor mij zijn: vertrouwen, transparantie en creativiteit.

 

Daan de Haas van Dorsser

In mijn 35-jarige carrière heb ik in de gezondheidszorg en in de ICT-dienstverlening in diverse managementfuncties veel ervaring opgedaan in het begeleiden en motiveren van mensen. In 2014 heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik als zelfstandig loopbaanprofessional gaan werken. Naast loopbaanadvies richt ik mij op burnout herstel. In mijn aanpak werk ik met de levensloop  van mensen en help ik om de eigen talenten te onderzoeken en ontwikkelen. Mijn motto is “iedereen kan groeien”.

 

Imelda Hanselman

Imelda Hanselman

Mijn loopbaan startte in het onderwijs en kreeg een vervolg in het werkterrein van Mens & Werk. Breed opgeleid in loopbaanadvisering en (oplossingsgerichte) coaching. Via arbeidsbemiddeling en re-integratie inmiddels ervaren op veel terreinen in loopbaandienstverlening. Sinds 2006 ben ik actief als zelfstandig loopbaanprofessional. Werkzaam met hoofd, hart en handen voor personen van alle leeftijden, opleidingsniveaus, branches en beroepen; profit en non-profit. Ik ben gespecialiseerd in het coachen van stressmanagement naar vitaliteit. Motto: ‘Toeval bestaat niet.’

Annelies Nijenhuis

De rode draad in mijn loopbaan is het werken met mensen in combinatie met alles wat met werk te maken heeft. De basis heb ik gelegd in het jongerenwerk en de volwasseneneducatie. Ik heb een ruime ervaring in loopbaanbegeleiding, -coaching en het geven van trainingen. Persoonlijke ontwikkeling, het maken van keuzes en vitaliteit in werk zijn belangrijke thema’s voor mij. Dat is ook de reden dat ik als zelfstandig trainer en loopbaanprofessional werkzaam ben. Op die manier kan ik nog meer kwaliteit en maatwerk leveren. Ik heb een diverse opleidingen gevolgd op het gebied van loopbaancoaching (o.a. NLP, Provocatief Coachen). Ik vind het belangrijk dat je de regie over je loopbaan zelf in handen houdt en wil mensen daar graag bij begeleiden. Een persoonlijke klik is daarbij essentieel.

 

Kei Gezocht

Ben jij de kei die ons loopbaan collectief komt versterken? Heb je een passie voor mensen en geloof je in de kracht van samenwerking? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

 

U ziet in ons logo een foto van een T.O.P. Dit staat voor: Toeristisch Overstap Punt; een markant oriëntatiepunt, opgebouwd uit keien. Bedoeld voor informatieverstrekking en als wegwijzer, voor toeristische routes in Oost-Nederland. In de Achterhoek staan 40 van deze ‘TOP-punten’.

Bij LCO bieden wij een “overstappunt” voor mensen en organisaties die vragen hebben op het gebied van mobiliteit.

TOP punt

 

Noloc gecertificeerd

 

Richting gevend

 

Ontwikkeling

 

Mobiliteit Advies

Wilt u weten wat deze keien voor uw organisatie kunnen betekenen: