De loopbaanprofessionals van LoopbaanCollectief Oost  bieden aan iedereen die werkt de mogelijkheid tot een geheel vrijblijvend gesprek over je loopbaan/ carrière.
Tijdens een loopbaanspreekuur kun je bijvoorbeeld de volgende zaken bespreken:

  • Sparren over de wensen en ideeën die je hebt om het vervolg van je loopbaan een boost te geven.
  • Welke stap(pen) je nu al kunt zetten om je loopbaan een nieuwe wending te geven.
  • Belemmeringen of beperkingen waar je tegenaan bent gelopen in de stappen die je al gezet hebt, om te kijken hoe je hier mee verder kunt gaan om toch je doel te bereiken.
  • Praktische tips of informatie ontvangen over een actuele kwestie in je loopbaan of werksituatie.

Wanneer
De gesprekken worden, in de periode van 6 november tot en met 18 december, elke dinsdagmiddag/-avond gehouden  tussen 17.00 tot 20.00 uur. Voor een gesprek reserveren we maximaal 45 minuten. Deelname kan uitsluitend via aanmelding uiterlijk 2 werkdagen voor het gewenste bezoek.

Waar
De gesprekken worden gehouden tijdens een loopbaanspreekuur in De Bibliotheek van Zutphen, Broederenkerkplein 2 te Zutphen

Kosten
Deelname aan het spreekuur is kosteloos.

Hoe aan te melden
Als je van het aanbod gebruik wilt maken verzoeken wij je om per e-mail een afspraak te maken. Je kan hiertoe een e-mailbericht sturen naar: mail@loopbaancollectiefoost.nl. Om de tijd zo goed mogelijk te gebruiken vragen wij jou om in je e-mail al kort je loopbaanvraag te stellen, bij voorkeur vergezeld van een cv. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om een datum/ tijd voor een gesprek aan je door te geven.

Eventueel vervolg
Mocht je na afloop van het gesprek in verband met jouw loopbaanvraag of –stap méér hulp of advies nodig hebben van LoopbaanCollectief Oost, dan bestaat de mogelijkheid om met een loopbaanprofessional een vervolgafspraak te maken voor verdere begeleiding en advies. De kosten van eventuele vervolggesprekken komen voor eigen rekening. Ook kun je overwegen jouw werkgever te betrekken bij je loopbaanvraag. Vaak is een werkgever namelijk bereid een werknemer te ondersteunen bij het actief bezig zijn met de eigen loopbaan. Het initiatief voor een dergelijk verzoek kun je zelf nemen.