Op 14 februari hebben uitgeverij Vakmedianet en Noloc een samenwerkingsovereenkomst getekend. Noloc is daarmee official sponsor van het “Platform Over Duurzame Inzetbaarheid” in 2014. Dit platform biedt Noloc een goede gelegenheid om de naamsbekendheid te vergroten met name bij onze opdrachtgevers.
Het platform Over Duurzame Inzetbaarheid helpt managers het beste uit hun mensen te halen. Eerst was duurzame inzetbaarheid een vraagstuk van HR. Nu werken bedrijven steeds meer toe naar een DI-beleid van de hele organisatie. Er moet geen groot verschil meer zijn voor mensen tussen leren, werken en spelen en presteren. Deze nieuwe manier van organiseren lukt alleen als zowel mens als organisatie zich continu ontwikkelen. Vanzelfsprekend hoort daar ook de ontwikkeling van je loopbaan bij. En daarin kan Noloc het verschil maken met erkende professionals die hun vak verstaan.
Wat houdt de samenwerking in? Allereerst doorlopende vermelding van Noloc op de website en in diverse wervingsuitingen. Het congres Over Duurzame Inzetbaarheid op dinsdag 17 juni 2014 in Doorn is een van de hoogtepunten. Noloc zal daar aanwezig zijn met een stand en Ester Leibbrand zal met Yvonne Truijens een workshop geven met praktische tips over de échte toepassing van inzetbaarheid op de werkvloer.
Verder zal in de loop van 2014 het Nationaal Onderzoek over Duurzame Inzetbaarheid plaatsvinden. Er komt ook een special over Duurzame Inzetbaarheid uit met volop ruimte voor Noloc. Vakmedianet is een snelgroeiende uitgeverij en biedt vakinformatie o.a. voor HR-managers en – professionals. Zij hebben communities opgezet zoals die van het gezaghebbende magazine PW DeGids, Over Het Nieuwe Werken, Arbo Online en HR Base.