In oktober 2015 vond de workshop voor HR-professionals plaats met als titel “Hoe krijg ik mijn medewerkers loopbaanfit? ”
In navolging van deze geslaagde workshop heeft LoopbaanCollectief Oost een nieuwe workshop ontwikkeld.  Dit keer is werkstress het thema.

De Loopbaanadviseurs van LoopbaanCollectief Oost gaan samen met u met dit actuele onderwerp aan de slag. Bent u werkzaam als HRM-specialist (adviseur, manager, consultant) in een organisatie in Oost-Nederland?

Dan bent u van harte welkom bij onze gratis workshop Werkstress? Voorkom burn-out!

  • op woensdag 8 juni 2016
  • Pakhuis Noorderhaven in Zutphen, aan Lijmerij 23, achter het NS station
  • van 14.15 ~ 17.00 uur

 

Inhoud

Hoe kan een ‘gezond’ mens toch burn-out raken? Reorganisaties, een nieuwe manager/directeur, geen functie- of taakomschrijving, te veel hooi op de vork of persoonlijkheidskenmerken. Dit kunnen ingrediënten zijn voor werk gerelateerde burn-out.  Belangrijk is dat de juiste mensen de juiste adviezen geven, en dat de werknemer en de werkgever goed meewerken aan de (eventuele) re-integratie.

In deze workshop verdiepen we ons in de praktijksituaties en het tijdig signaleren en daarmee voorkomen van burn-out. Wat kan HR daaraan bijdragen?

Deze workshop is tevens een inspirerende ontmoeting met HR-vakgenoten uit uw regio. Waar gaat u mee naar huis na deze workshop?

  • U hebt zicht op kenmerken van (dreigende) burn-out.
  • U weet wat te doen om werk gerelateerde burn-out te voorkomen.

 

Aanmelden

U bent van harte welkom en kunt zich aanmelden door het sturen van een mail.  Meldt u hier aan voor onze gratis Workshop.

Ook nodigen wij u van harte uit om uw HR collega of een HR vakgenoot uit te nodigen voor deze workshop.

 

Vragen

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact zoeken met Dianne ter Haar,  06-33837477 of  dianne.ter.haar@loopbaancollectiefoost.nl